Beställ denna titel från Fröjdum webbutik!

Andra reviderade svenska upplagan!
Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn?
Denna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i USA och Sverige tar upp de risker som finns vid en vaccination och vilka skador som kan uppkomma – information som i dag inte är lätt att få tag i på svenska.
Barnvaccinationsprogrammet i både USA och Sverige är så trångt att barn får flera vacciner under ett enda besök – upp till åtta vacciner på en och samma gång i Sverige. Föräldrar och läkare glömmer ofta att vacciner är läkemedel. Hur ofta tar vi som vuxna så många läkemedel samtidigt? Vad skulle göra oss mest förvånade: att vi fick biverkningar eller att vi inte fick det? I denna bok får du bland annat lära dig:
  • Hur utbredda och allvarliga de sjukdomar är som myndigheterna rekommenderar vaccination mot, inklusive vem som löper störst risk att drabbas av dessa sjukdomar.
  • Vilka biverkningar och skador varje vaccin kan ge, med sammanfattningar av de viktigaste forskningsstudierna.
  • Vilka vacciner som ingår i det svenska barnvaccinationsprogrammet och hur mycket aluminium de innehåller.
Denna svenska utgåvan innehåller dessutom en specialskriven introduktion om vaccination i Sverige av Linda Karlström, föreläsare, chefredaktör på Vaccin.me och ordförande i Föreningen 2000-talets vetenskap (tidigare Föreningen SARA) som ger ut tidningen 2000-talets vetenskap.

Fakta
Titel Vaccinationer: risker och skador
Författare Mayer Eisenstein & Neil Z. Miller
ISBN-13 978-91-979714-7-8
Upplaga Andra reviderade
Utgivningsdatum 2015-03-26
Bandtyp Häftad
Sidantal 356
Format (BxHxT) 140 x 210 x 14 mm
Vikt (g) 496 g
Originaltitel Make An Informed Vaccine Decision

Vaccinationer: risker och skador [2u]

Relaterade produkter

Överlista din cancer – alternativa icke-...

Överlista din cancer – alternativa icke-...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Andra reviderade upplagan! Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling,..

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt v...

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt v...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! David Icke – bannlyst från Facebook och Youtube! Frågor ställs som aldrig förr. Vad händer i världen? Vad handlar ”livet” egentligen om? Ett växande ..

Läkaren som vägrar låta sig tystas : min...

Läkaren som vägrar låta sig tystas : min...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Upptäcktsfärden som kan leda till en förklaring på vår tids stora sjukdomar! Vad är det som driver en läkare att ensam söka efter orsakerna till de kro..

Sanningen om smitta : teorier och fakta ...

Sanningen om smitta : teorier och fakta ...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! De åtgärder som vidtogs under covid-19-pandemin byggde alla på antagandena att mycket små virus kan orsaka allvarliga sjukdomar och att dessa sjukdomar kan ö..