I över 25 år har Anthony William ägnat sitt liv till att hjälpa människor att övervinna och förebygga sjukdomar och upptäcka det liv de var avsedda att leva. Det han gör befinner sig flera decennier före de vetenskapliga upptäckterna. Hans medkännande tillvägagångssätt, som tar hänsyn till välbefinnande på alla nivåer, inte bara fysisk hälsa, har gång på gång medfört förbättringar och bestående resultat hos dem som sökt sig till honom.

Anthonys noggrannhet och framgångar som medialt medium har gjort honom mycket omtyckt och skapat ett förtroende för hans kunskaper hos tusentals människor världen över, inte minst hos filmstjärnor, rockstjärnor, miljardärer, professionella idrottare, bästsäljande författare. Det fanns inget sätt som de kunde bli läkta på, tills Anthony förmedlade insikter till dem från Anden.

DEN TREDJE BOKEN I SERIEN MEDIAL LÄKNING 

Kämpar du med kroniska hälsobesvär? Då är du inte ensam. Snarare är du en av miljoner människor som upplever mystiska symtom som läkare nu börjar koppla ihop med sköldkörtelsjukdomar. Som så många andra är du värd att få veta sköldkörtelns stora hemlighet.     

I över 100 år har vi saknat konkret information om vad som orsakar sköldkörtelproblemen som drabbar allt fler. Än idag vet inte läkare och forskare vad som verkligen gömmer sig bakom allt lidande. Nu avslöjar Anthony William att Hashimotos sjukdom inte betyder att kroppen attackerar sig själv! Vidare berättar han att det finns mer bakom sköldkörtelcancer än vad vi får höra, att du inte ska tappa hoppet om du har opererat bort din sköldkörtel och sköldkörtelsjukdomar ska inte skyllas på våra gener.   

Orsaken till utbredningen av sköldkörtelsjukdomar är mycket större än någon hittills har förstått. Den här boken innehåller information som skiljer sig totalt från allt du hört tidigare. Upptäck de verkliga orsakerna och hur du kan läka dussintals symtom och tillstånd, såsom:   

Värk och smärta
Ångest och depression
Autoimmuna sjukdomar
Hjärndimma
Epstein-Barr-virus
Graviditetskomplikationer 
Trötthet 
Körtelfeber 
Fibromyalgi 
Hashimotos sjukdom
Huvudvärk och migrän 
Hypertyreos
Hypotyreos 
Klimakteriebesvär 
Oförklarlig viktuppgång 
Stickningar och domningar
och mycket mer ...    

Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli friska från krämpor. Med hjälp av Andens röst kan han förmedla hur det här med hälsa och läkning egentligen hänger ihop och presentera kunskap som vitt skiljer sig från det vi har tillgång till idag.

Fakta
Titel Sköldkörtelns hemlighet
Författare Anthony William
ISBN 9789188633200
Utgivningsdatum 2018-11-22
Bandtyp Inbunden
Sidantal 311
Format (BxHxT) 250 x 175 x 20 mm
Vikt 905 g

Sköldkörtelns hemlighet

  • Förlag/Producent: Livsenergi
  • Produktkod: SKHE
  • Lagersaldo: I lager
  • 268,00 kr

  • Exkl. moms: 252,83 kr

Relaterade produkter

Medial läkning

Medial läkning

Blir du förvirrad av alla motsägelsefulla hälsoråd och längtar efter tydlig vägledning? Är du orolig över ökningen av sj..

228,00 kr Exkl. moms: 215,09 kr

Medial läkning – kostguiden

Medial läkning – kostguiden

Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin första bok, N..

268,00 kr Exkl. moms: 252,83 kr

Tags: Hälsa, andlighet, kostråd, sköldkörteln

Linda Karlström
Mayer Eisenstein
John Zerzan
Ede Frecska
Jeane Manning
Neil Z. Miller
Slawek Wojtowicz
Ellen Brown
Daniel Estulin
Helle Gotved
Wiliam Engdahl
Stephen Sinatra
Søren Ekman
Luis Eduardo Luna
Rick Strassman
Tanja Harter Pierce
Jim Marrs