Beställ denna titel från Fröjdum webbutik!

Upptäcktsfärden som kan leda till en förklaring på vår tids stora sjukdomar!
  • Vad är det som driver en läkare att ensam söka efter orsakerna till de kroniska sjukdomarna, trots massivt ointresse från skolmedicinen?
  • Varför vägrar det medicinska etablissemanget att pröva de resultat som denne läkare har kommit fram till?
  • Är denne läkares forskningsrön så farliga att de till varje pris måste tystas?
Läkaren och forskaren Erik Enby har i 40 år mikroskoperat blod och i det påträffat okänd mikrobiologisk växt hos kroniskt sjuka människor. Detta går tvärtemot skol­medicinens fastslagna sanning, vilken fram till våra dagar har hävdat att blodet är sterilt hos både personer som känner sig friska och individer med kronisk sjukdom.
I sin forskning har han dessutom funnit ett klart samband mellan dessa mikrobiella fynd och sina patienters symptombilder, och på sin hemsida, www.enby.se, har han öppet redovisat sina resultat och bett företrädare för skolmedicinen att kontrollera dessa, något som de hittills har vägrat.
Dessa revolutionerande upptäckter har lett till att han har föreslagit att man ska skapa ett helt nytt och sammanfattande ämnesområde som ska förklara hur ett gott hälsotillstånd övergår till det så kallade sjukdomstillståndet. Detta nya område har han döpt till somatisk ekologi.
Om Erik Enby har rätt i sina slutsatser, kan ett nytt sjukdomsbegrepp, vilket gör gällande att sjukdomar ofta har samband med okänd mikrobiologisk växt, komma att ändra det medicinska synsättet. Mycket inom skol­medicinen i dag måste i så fall omprövas. Hur ska vi till exempel då ställa oss till blodtransfusioner?
Starka krafter har dock genom åren ständigt mot­arbetat Erik Enby och hans forskning, och det till den grad att han har förlorat sin läkarlegitimation.
I denna självbiografiska bok, som dessutom innehåller ett stort antal vetenskapliga artiklar skrivna av författaren, berättar en modig och envis läkare om sin livsresa och upptäcktsfärd, och även om den bitvis har varit mycket svår, har han aldrig tappat sin optimistiska livssyn eller sin humor, vilka båda genomsyrar hela boken.

Fakta
Titel Läkaren som vägrar låta sig tystas : min livsresa och sökandet efter nya svar på sjukdomars uppkomst
Författare Erik Enby
ISBN-13 978-91-983345-3-1
Förlag Anarchos förlag
Utgivningsdatum 2021-02-14
Bandtyp Inbunden utan skyddsomslag
Sidantal 480, inklusive illustrationer
Format (BxHxT) 150 x 210 x 33 mm
Vikt (g) 837

Läkaren som vägrar låta sig tystas : min livsresa och sökandet efter nya svar på sjukdomars uppkomst

Relaterade produkter

Överlista din cancer – alternativa icke-...

Överlista din cancer – alternativa icke-...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Andra reviderade upplagan! Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling,..

Vaccinationer: risker och skador [2u]

Vaccinationer: risker och skador [2u]

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Andra reviderade svenska upplagan! Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn? Denna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i USA och Sverige..

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt v...

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt v...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! David Icke – bannlyst från Facebook och Youtube! Frågor ställs som aldrig förr. Vad händer i världen? Vad handlar ”livet” egentligen om? Ett växande ..