Jeane Manning

Jeane Manning
Jeane Manning har sedan lång tid tillbaka forskat i revolutionerande energisystem som skulle kunna ersätta olja, och om deras konsekvenser för mänskligheten. Hon har författat The Coming Energy Revolution (Avery Publishing Group, New York, 1996, nu slutsåld), Energie (Omega Verlag, Tyskland, 2000) och varit medförfattare till andra facklitterära böcker, inklusive Angels Don’t Play This Haarp, som är skriven tillsammans med dr Nick Begich. Dessa böcker har publicerats på sex språk och hon har blivit inbjuden som talare vid flera energikonferenser i Europa.
Jeane började på 1980-talet dokumentera den värld som utgör den nya energins område. Under de år då hon var fast anställd journalist på en regional livsstilstidskrift, var redaktör för en liten lokal tidning och hade andra anställningar, använde hon sin lediga tid till att intervjua forskare i Nordamerika och Europa. Hon har suttit i styrelserna för: Institute for New Energy, ett institut som är baserat i Utah och inriktat på den nya energin; havsenergiföretaget Blue Energy Canada; geotermiföretaget Essential Innovations och New Energy Movement som är baserat i Portland, Oregon.
I januari 2007 samlades en grupp män och kvinnor i Jeanes lägenhet i Vancouver, Kanada, för att bilda New Energy Movement Canada. Denna gräsrotsinsats är avsedd att bidra till att förverkliga en värld med ren luft, livgivande vatten och friska jordar. Jeanes tre vuxna barn och deras unga familjer är inspiration till hennes ansträngningar.

Anarchospaketet

Anarchospaketet

Detta paket innehållet 1 exemplar av Anarchos förlags samtliga tillgängliga boktitlar till dags datum! (13 t..

1 510,50 kr 2 014,00 kr Exklusive moms:1 425,00 kr

Grundpaketet

Grundpaketet

Detta paket innehållet 1 exemplar av titlarna: Maskinernas skymning Inre vägar till yttre rymden Hotet ..

361,60 kr 452,00 kr Exklusive moms:341,13 kr

Revolutionerande energiteknik – hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv

Revolutionerande energiteknik – hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv

Släpp energirevolutionen fri! Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten..

138,00 kr Exklusive moms:130,19 kr

Visar produkterna 1–3 av totalt 3 produkter (Totalt antal sidor: 1)