Beställ denna titel från Fröjdum webbutik!

Under tusentals år har resenärer i den inre rymden – andliga sökare, schamaner och användare av psykoaktiva droger – återvänt från sina inre resor med rapporter om möten med främmande intelligenser. Inre vägar till yttre rymden presenterar en innovativ undersökning av hur vi kan nå dessa andra existensdimensioner och kontakta varelser från andra världar.
Grundad på deras mer än 60 års sammanlagda forskning kring hjärnans funktion, avslöjar författarna hur psykoaktiva substanser som till exempel dmt gör det möjligt för hjärnan att kringgå våra fem grundläggande sinnen för att öppna en multidimensionell existensvärld där överjordisk kommunikation sker. De hävdar att vårt sökande sedan sekler tillbaka efter främmande livsformer har varit missriktat, och att de främmande världar som avspeglas i visionär science fiction i själva verket speglar vårt sinnes inre rymdvärld.
Författarna visar att de ”främmande” världar som påträffas till följd av förändrade medvetandetillstånd hos människor, antingen genom användning av psykedelika eller genom andra metoder, äger en verklighetskänsla som är lika stor som, eller större än, den värld som det vardagliga medvetandet uppfattar med våra fem sinnen.

Fakta
Titel Inre vägar till yttre rymden – resor till främmande världar med hjälp av psykedelika och andra andliga tekniker
Författare Rick Strassman (M.D.), Slawek Wojtowicz (M.D.), Luis Eduardo Luna (Ph.D.) och Ede Frecska (M.D.)
ISBN-13 978-91-977059-7-4
Utgivningsdatum 2010-03-11
Bandtyp Häftad
Sidantal 301
Format (BxHxT) 165 x 235 x 15 mm
Vikt (g) 563 g
Originaltitel Inner Paths to Outer Space

Inre vägar till yttre rymden – resor till främmande världar med hjälp av psykedelika och andra andliga tekniker