F. William Engdahl är född och uppvuxen i USA. Han är en ledande analytiker av den geopolitiska nya världsordningen och författare till ett flertal bästsäljande böcker som till exempel Myths, Lies and Oil Wars, Gods of Money: Wall street and the Death of the American Century, A Century of War : Anglo-American Oil Politics and the New World Order och Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order, vilka tar upp olika aspekter av denna nya världsordning.
Engdahls skrifter har översatts till mer än ett dussin språk och han skr iver regelbundet artiklar för bland annat webbplatsen Global Research – Centre for Research on Globalization, en av de mest respekterade och inflytelserika ”alternativa” nyhetsplatserna på internet. Engdahl intervjuas också regelbundet i de ledande alternativa medierna som till exempel The Corbett Report, Red Ice Creations och Infowars.com.
Engdahl bor sedan drygt två decennier tillbaka i Tyskland.
   

 

Denna titel är prissänkt!
Denna noggrant dokumenterade bok fokuserar på hur en liten sociopolitisk amerikansk elit har försökt etablera kontrollen över själva grunden för mänsklig överlevnad – införskaffandet av vårt dagliga bröd. "Kontrollera livsmedlen, och du kan kontrollera människorna", förklarade den förre amerikanske utrikesministern Henry Kissinger i mitten av 1970-talet.
Det här är ingen vanlig bok om de ekologiska och hälsomässiga riskerna med genetiskt modifierade organismer (gmo). Det är en bok om den dolda historien bakom en högaktuell och ödesmättad fråga som ingen människa undkommer att ta ställning till – den genetiska revolutionen.
Engdahl tar med läsaren in i maktens korridorer, in i forskningslaboratoriernas hemliga rum, in bakom de stängda dörrarna i företagens styrelserum. Författaren avslöjar en värld av vinstdrivande politiska intriger, statlig korruption och tvångsåtgärder, där genetisk manipulation och patentering av livsformer, både vad gäller växter och djur, används för att få kontroll över den globala livsmedelsproduktionen.
Hotet mot livet är en ögonöppnare, ett måste för alla de som söker en djupare kunskap och förståelse om kopplingarna mellan den genetiska revolutionen, den gröna revolutionen och eugeniken – den "vetenskap" som har rashygien på sin agenda – och för alla de som har åtagit sig att verka för social rättvisa i världen och för varje människas rätt att fatta välgrundade beslut baserade på relevanta fakta.
Denna svenska utgåva innehåller ett helt nyskrivet kapitel och två artiklar av Engdahl som tar upp de senaste årens utveckling när det gäller gmo-frågan inom framförallt EU.
Fakta
Titel Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda
Författare F. William Engdahl
ISBN 978-91-979714-4-7
Utgivningsdatum 2013-12-10
Bandtyp Häftad
Sidantal 344
Format (BxHxT) 165 x 235 x 14 mm
Vikt 636 g
Originaltitel Seeds of Destruction – The Hidden Agenda of Genetic Manipulation

Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda

  • 218,00 kr
  • 198,00 kr

  • Du sparar 20,00 kr eller 9%!

  • Exkl. moms: 186,79 kr

Tags: gmo, genetiskt modifierade organismer, bioteknik, agroindustrin, teknologi, livsmedel, hälsa, cancer, nya världsordningen, makteliten, konspiration, familjen Rockefeller, Monsanto

Linda Karlström
Mayer Eisenstein
John Zerzan
Ede Frecska
Jeane Manning
Neil Z. Miller
Slawek Wojtowicz
Ellen Brown
Daniel Estulin
Helle Gotved
Wiliam Engdahl
Stephen Sinatra
Søren Ekman
Luis Eduardo Luna
Rick Strassman
Tanja Harter Pierce
Jim Marrs