Beställ denna titel från Fröjdum webbutik!

Denna noggrant dokumenterande bok fokuserar på hur en liten sociopolitisk amerikansk elit har försökt etablera kontrollen över själva grunden för mänsklig överlevnad – införskaffandet av vårt dagliga bröd. "Kontrollera livsmedlen, och du kan kontrollera människorna", förklarade den förre amerikanske utrikesministern Henry Kissinger i mitten av 1970-talet.
Det här är ingen vanlig bok om de ekologiska och hälsomässiga riskerna med genetiskt modifierade organismer (gmo). Det är en bok om den dolda historien bakom en högaktuell och ödesmättad fråga som ingen människa undkommer att ta ställning till – den genetiska revolutionen.
Engdahl tar med läsaren in i maktens korridorer, in i forskningslaboratoriernas hemliga rum, in bakom de stängda dörrarna i företagens styrelserum. Författaren avslöjar en värld av vinstdrivande politiska intriger, statlig korruption och tvångsåtgärder, där genetisk manipulation och patentering av livsformer, både vad gäller växter och djur, används för att få kontroll över den globala livsmedelsproduktionen.
Hotet mot livet är en ögonöppnare, ett måste för alla de som söker en djupare kunskap och förståelse om kopplingarna mellan den genetiska revolutionen, den gröna revolutionen och eugeniken – den "vetenskap" som har rashygien på sin agenda – och för alla de som har åtagit sig att verka för social rättvisa i världen och för varje människas rätt att fatta välgrundade beslut baserade på relevanta fakta.
Denna svenska utgåva innehåller ett helt nyskrivet kapitel och två artiklar av Engdahl som tar upp de senaste årens utveckling när det gäller gmo-frågan inom framförallt EU.

Fakta
Titel Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda
Författare F. William Engdahl
ISBN-13 978-91-979714-4-7
Utgivningsdatum 2013-12-10
Bandtyp Häftad
Sidantal 344
Format (BxHxT) 165 x 235 x 14 mm
Vikt (g) 636 g
Originaltitel Seeds of Destruction – The Hidden Agenda of Genetic Manipulation

Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda

Relaterade produkter

Revolutionerande energiteknik – hur banb...

Revolutionerande energiteknik – hur banb...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Släpp energirevolutionen fri! Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, ..