Beställ denna titel från Fröjdum webbutik!

David Icke – bannlyst från Facebook och Youtube!
Frågor ställs som aldrig förr. Vad händer i världen? Vad handlar ”livet” egentligen om? Ett växande antal människor känner olust inför den riktning som vårt samhälle är på väg i, utan att riktigt veta varför. Något händer, men vad?
David Icke har ägnat mer än ett kvarts sekel åt att ta reda på svaren på alla dessa frågor som börjar med ”vad” – men även på dem som inleds med ”vem”, ”varför” och ”hur”. Han började göra detta långt innan det fanns några alternativa medier i den form vi ser dem i dag, och han har ständigt flyttat fram de yttersta gränserna för vår förståelse av världshändelserna och verkligheten, och det på ett sätt som ingen annan har gjort. Nästan varje dag inträffar något som han för många år sedan skrev om i sina böcker höll på att planeras.
Fantomjaget tar berättelsen ännu djupare in i skuggorna för att avslöja skalan och omfattningen av det som är i färd att breda ut sig medan människor håller på med sina dagliga göromål. Vem eller vad dikterar hur dessa ”dagliga göromål” ser ut? Vem eller vad håller på att styra in det globala samhället på en mörk väg mot total tyranni med kontroll och övervakning dygnet runt alla dagar? Och varför?
David Icke svarar på dessa frågor med kristallklar tydlighet, och genom att göra det avslöjar han att den verklighet vi tror är så ”verklig” i själva verket är en simulerad virtuell verklighet som kontrolleras av en dold kraft som har manipulerat mänskligheten till att bli slavar under nedladdade felaktiga uppfattningar om oss själva, världen och verkligheten.
Nyckelordet i allt detta är det Icke kallar fantomjaget – det ”jag” som du tror är du, men inte är det. Det är det ”jag” som tittar tillbaka på dig i spegeln, det jag som man har gett ett namn, en livshistoria och en mängd olika etiketter. Men det är inte du. Det är ett ”jag” som är en ”bluff” och som har till syfte att förslava din verklighetsuppfattning under begränsningar och uppfattningar som till exempel ”lilla jag” och ”jag vet min plats”.
Vi lever i fantomjagets värld, vilket är anledningen till varför samhället kan vara så vansinnigt, korkat och brutalt, men när porten öppnas till det oändliga jaget måste galenskapen upphöra – och det kommer den också att göra.

Fakta
Titel Fantomjaget – (och hur man hittar sitt verkliga jag)
Författare David Icke
ISBN-13 978-91-983345-0-0
Utgivningsdatum 2017-02-01
Bandtyp Häftad
Sidantal 622, inklusive 739 illustrationer!
Format (BxHxT) 165 x 235 x 27 mm
Vikt (g) 1150 g
Originaltitel Phantom Self – (and how to find the real one)

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt verkliga jag)

Relaterade produkter

Vaccinationer: risker och skador [2u]

Vaccinationer: risker och skador [2u]

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Andra reviderade svenska upplagan! Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn? Denna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i USA och Sverige..

Illuminatorden – det hemliga sällskapet ...

Illuminatorden – det hemliga sällskapet ...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Den ljusskygga Illuminatorden exponerad Hemliga planer. Dolda förbindelser. Fördärvlig makt. Intima initieringar. Internationella banker och omfattande m..

Läkaren som vägrar låta sig tystas : min...

Läkaren som vägrar låta sig tystas : min...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! Upptäcktsfärden som kan leda till en förklaring på vår tids stora sjukdomar! Vad är det som driver en läkare att ensam söka efter orsakerna till de kro..

Sanningen om smitta : teorier och fakta ...

Sanningen om smitta : teorier och fakta ...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! De åtgärder som vidtogs under covid-19-pandemin byggde alla på antagandena att mycket små virus kan orsaka allvarliga sjukdomar och att dessa sjukdomar kan ö..