Från platser bakom stängda dörrar och beväpnade vakter kommer den sanna historien om världens maktelit och dess hemliga planer för vår framtid ...
Vad har Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Mona Sahlin, Anders Borg, Percy Barnevik, Jacob Wallenberg och Olof Palme gemensamt med Henry Kissinger, Angela Merkel, Tony Blair, Rupert Murdoch, Bill Clinton och David Rockefeller? De har alla deltagit i hemliga möten med Bilderberggruppen.
Har du aldrig hör talas om den? Då är du inte ensam.
Indragen i en dold värld av intriger och hemlighetsmakeri, avslöjar nu Daniel Estulin det som aldrig tidigare har avslöjats. Sedan dess start 1954 på Hotel de Bilderberg i den lilla nederländska staden Oosterbeek, har Bilderberggruppen hållit ett årligt möte, där den europeiska och amerikanska politiska eliten och de mest förmögna företagsledarna i världen har kommit samman för att diskutera mänsklighetens ekonomiska och politiska framtid. Medierna har aldrig fått tillstånd att delta, inte heller har något offentligt uttalande släppts om gruppens slutsatser och diskussioner, vilka, som författaren visar, har vittgående följder för världens medborgare.
Genom att använda metoder som liknar de taktiker som användes av agenter under det kalla kriget – och många gånger med fara för sitt eget liv – gjorde Daniel Estulin vad ingen annan tidigare har lyckats åstadkomma: han fick veta vad som sades bakom de stängda dörrarna på de välmående hotellen och gjorde för första gången det tillgängligt för allmänheten i Den sanna historien om Bilderberggruppen.
Denna svenska utgåva innehåller ett nyskrivet förord av författaren samt uppdaterad information och bilder från bilderbergmötet 2010 i Sitges, Spanien, samt en lista på de dokumenterade svenska deltagarna i Bilderberggruppens möten mellan 1954 och 2010. Boken innehåller även omfattande information om Council on Foreign Relations och den Trilaterala kommissionen. Dessutom innehålller boken 125 sidor med bilder och dokumentation.
Fakta
Titel Den sanna historien om Bilderberggruppen
Författare Daniel Estulin
ISBN 978-91-977059-8-1
Utgivningsdatum 2010-11-24
Bandtyp Häftad
Sidantal 468, inklusive 125 sidor dokument och bilder
Format (BxHxT) 165 x 235 x 21 mm
Vikt 824 g
Originaltitel The True Story of the Bilderberg Group

Den sanna historien om Bilderberggruppen

  • 198,00 kr

  • Exkl. moms: 186,79 kr

Tags: makteliten, hemliga sällskap, nya världsordningen, konspiration, Bilderberggruppen, Trilaterala kommissionen, Council on Foreign Relations, familjen Rockefeller