Beställ denna titel från Fröjdum webbutik!

Den ljusskygga Illuminatorden exponerad
Hemliga planer. Dolda förbindelser. Fördärvlig makt. Intima initieringar. Internationella banker och omfattande marknadsmanipulationer. Möjliga kopplingar till de mäktiga släkterna Rockefeller, Rothschild, Adams och Bush. Författaren Jim Marrs, som legat på New York Times bästsäljarlista, utforskar historien om Illuminatorden och avslöjar de effekter, det inflytande och den makt som den har haft och fortfarande har över världens regeringar.
Illuminatorden – det hemliga sällskapet som tog över världen är en oroande men avslöjande läsning som dyker djupt ned i ursprunget till denna hemliga sammanslutning, och exponerar den osynliga hand som i det fördolda har påverkat historien. Denna bok muddrar upp Illuminatordens grumliga handlingar och varnar för dess lömska makt. Genom att undersöka bevismaterialet, de historiska dokumenten, både de kända och de dolda förbindelserna, och genom att konsultera många experter inom detta område – från dem som avvisar Illuminatorden som en kortlivad grupp som har haft en mycket liten historisk betydelse, till forskare som är skeptiska inför och vågar ifrågasätta regeringarnas redogörelser och uttalanden – har Marrs kunnat sortera bort de vilda spekulationerna och försöken att tysta de kritiska tänkarna. Resultatet av detta gedigna och omfattande arbete är denna bok och den sanna historien om Illuminatorden och dess läror, vilka, enligt Marrs, kan sammanfattas i begreppet illuminism.
Rikedom, makt och intriger sammanstrålar i denna uttömmande exposé. Läs och få kunskap om gruppens ursprung under namnet ”De urgamla och illuminerade siarna i Bayern”, om Illuminatordens symboler på baksidan av den amerikanska endollarsedeln, som till exempel det allseende ögat och pyramiden, om de metoder som används för att ta kontroll över de nationella regeringarna och uppnå världsherravälde och om den illuminatiska symbolik som i dag finns i de internationella företagens logotyper, inom populärkulturen och på många andra områden.

Fakta
Titel Illuminatorden – det hemliga sällskapet som tog över världen
Författare Jim Marrs
ISBN-13 978-91-983345-2-4
Utgivningsdatum 2019-07-03
Bandtyp Häftad
Sidantal 532, inklusive 120 illustrationer!
Format (BxHxT) 165 x 235 x 21,5 mm
Vikt (g) 964 g
Originaltitel The Illuminati : The Secret Society That Hijacked the World

Illuminatorden – det hemliga sällskapet som tog över världen

Relaterade produkter

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt v...

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt v...

Beställ denna titel från Fröjdum webbutik! David Icke – bannlyst från Facebook och Youtube! Frågor ställs som aldrig förr. Vad händer i världen? Vad handlar ”livet” egentligen om? Ett växande ..