Tanya Harter Pierce

Tanya Harter Pierce

Tanya Harter Pierce har en magisterexamen i klinisk psykologi och är för närvarande tjänstledig från sin rådgivningspraktik som äktenskaps-, familje-, och barnrådgivare. Hon trodde aldrig att hon skulle skriva en bok om cancerbehandlingar! Men när en av hennes familjemedlemmar fick diagnosen cancer, vilken ansågs "obotliga" av den konventionella medicinen, kom Tanya plötsligt på sig själv med att söka på Internet efter andra alternativ och läsa så många böcker som hon kunde hitta i ämnet.
    Hon hade ett öppet sinne för alternativmedicin eftersom hon under årens lopp hade botat några av sina egna kroniska sjukdomar med holistiska alternativa behandlingar. Men när Tanya upptäckte hur många framgångsrika icke-toxiska metoder som finns tillgängliga för att behandla cancer och att de ofta har en högre andel framgångsrika resultat än de nuvarande konventionella behandlingarna blev hon chockad!
    Tanya upptäckte emellertid också att denna information inte var lätt att förstå eller att snabbt ta sig igenom. Därför organiserade hon det hon hade lärt sig i sina efterforskningar i denna lättlästa vägledning till framgångsrika och tillgängliga icke-toxiska cancerbehandlingar.
    Hennes förhoppning är att Överlista dina cancer – alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar kommer att ge människor välbehövlig information som kommer att bespara dem värdefull tid i deras process för att nå fram till ett underbyggt behandlingsbeslut.


Anarchospaketet

Anarchospaketet

Detta paket innehållet 1 exemplar av Anarchos förlags samtliga tillgängliga boktitlar till dags datum! (13 t..

1 510,50 kr 2 014,00 kr Exklusive moms:1 425,00 kr

Överlista din cancer –– alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar (1u)

Överlista din cancer –– alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar (1u)

Denna bok tar på ett lättfattligt och översiktligt sätt upp 21 alternativa cancerbehandlingar som inte använder s..

128,00 kr Exklusive moms:120,75 kr

Överlista din cancer –– alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar (2u)

Överlista din cancer –– alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar (2u)

Andra reviderade upplagan! Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga ..

238,00 kr Exklusive moms:224,53 kr

Visar produkterna 1–3 av totalt 3 produkter (Totalt antal sidor: 1)