David Icke

David Icke
David Icke – bannlyst från Facebook och Youtube!

David Icke föddes i Leicester, England, den 29 april 1952. Icke dagdrömde sig igenom skolan och lämnade den för att bli professionell fotbollsspelare vid 15 års ålder.
    Icke spelade större delen av sin karriär med vad som senare diagnostiserades som reumatoid artrit och under hans sista säsong hade han dagliga smärtor innan hans karriär bokstavligen slutade över en natt när han precis hade fyllt 21.
    En serie fantastiska synkroniseringar eller "tillfälligheter", som han har beskrivit i sina böcker, ledde honom till att bli en tidnings-, radio- och tv-journalist, en sportpresentatör på BBC och en nationell talesman för det brittiska miljöpartiet. Dessa erfarenheter hjälpte honom att inse hur irrelevanta de traditionella medierna och irrelevant den traditionella politiken var när det gäller att informera allmänheten om vad som verkligen händer i världen.
    Icke har skrivit omkring 20 böcker och rest till mer än 50 länder för att forska och hålla offentliga föredrag med en publik på ibland flera tusen personer. Och allteftersom världen mer och mer uppenbart har antagit den form som Icke i decennier har beskrivit i sina böcker, har intresset för Ickes arbete formligen exploderade.
    Icke försöker utforma sina ord för att inspirera oss alla att vara dem vi egentligen är, att bryta upp dörren till det mentala fängelset vi har bygger runt oss själva och få oss att återigen gå ut i firhetens ljus.


Anarchospaketet

Anarchospaketet

Detta paket innehållet 1 exemplar av Anarchos förlags samtliga tillgängliga boktitlar till dags datum! (13 t..

1 510,50 kr 2 014,00 kr Exklusive moms:1 425,00 kr

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt verkliga jag)

Fantomjaget – (och hur man hittar sitt verkliga jag)

Just nu erbjuder vi 20% rabatt på denna titel! David Icke – bannlyst från Facebook och Youtube! Frågor..

174,40 kr 218,00 kr Exklusive moms:164,53 kr

Visar produkterna 1–2 av totalt 2 produkter (Totalt antal sidor: 1)